Gourmet Maestrat, productes de la terra

GOURMET MAESTRAT
Telèfon: 633 144 083
PUNT DE VENDA A CULLA: Casa Abadia ( Llum de les Imatges)

Gourmet Maestrat som una empresa de producció, elaboració i venda de productes gourmet procedents de les comarques de l’Alt Maestrat i Baix Maestrat. El Maestrat compta amb una tradició gastronòmica centenària i amb una gran varietat de productes autòctons. Gourmet Maestrat va náixer amb l’objectiu de traslladar la frescor del camp directament a la taula del consumidor.

L’oli Gourmet Maestrat procedeix d’oliveres de les varietats Farga i Arbequina, situades en el Baix Maestrat. Les oliveres de la varietat Farga destaquen pel seu extraordinari volum i port majestuós, produeixen un oli d’oliva d’alta qualitat, resistent a l’oxidació, amb una aroma de fruita fresca d’elegant dolçor i extraordinària finura, amb un toc amarg i lleugerament picant. En el Maestrat podem trobar la major concentració d’oliveres mil·lenàries del món, les oliveres mil·lenàries pertanyen a la varietat Farga i el seu oli és un producte molt valorat en l’actualitat a causa de la seva limitada producció. L’oli de la varietat Arbequina està considerat un dels més exquisits i d’alta qualitat a causa del seu sabor afrutat i lleugerament dolç i a l’absència d’amargor. Presenta una gran suavitat amb tocs ametlats molt agradables, combinat amb altres productes, potencia el seu sabor. En Gourmet Maestrat recol·lectem les olives directament de l’arbre en el moment òptim de la seva maduració, les molem el mateix dia de la seva recol·lecció i mantenim un control exhaustiu de la procedència de les olives per obtenir aquest oli de qualitat excepcional.

La trufa negra d’hivern o tuber melanosporum està considerada el diamant negre del sector agrari, pel seu valor gastronòmic i la dificultat en el seu cultiu i obtenció. La comarca de l’Alt Maestrat reuneix unes condicions òptimes per a obtenir trufa negra de gran qualitat, a causa de la seua altitud i el seu clima fresc, la terra calcària de les seues muntanyes i els extensos boscos d’alzines.

Baix la marca Gourmet Maestrat, actualment es comercialitzen aquests productes:

  • Oli d’oliva verge extra trufat amb trufa negra. 85% Arbequina i 15% Farga. La capacitat de l´arbequina per a potenciar els sabors, augmenta la intensitat de l’aroma de la trufa negra.
  • Oli d’oliva verge extra procedent d’oliveres mil·lenàries. Monovarietal 100% Farga de producció limitada, obtingut únicament d’oliveres mil·lenàries del Maestrat.
  • Oli d’oliva verge extra trufat i procedent d’oliveres mil·lenàries. Monovarietal 100% Farga de producció limitada, obtingut únicament d’oliveres mil·lenàries del Maestrat. Aquest oli manté un equilibri que permet assaborir les virtuts d’un oli d’oliva verge extra d’alta qualitat, afegint-li el toc sublim que li transmet la trufa negra, és sens dubte, una plaer per al paladar. Actualment Gourmet Maestrat som l’única empresa que elabora aquesta varietat d’oli.
  • Oli d’oliva verge extra ecològic. 85% Arbequina i 15% Farga. Obtingut de forma artesanal i respectant tots els processos d’elaboració ecològics.
  • Trufa negra d’hivern, varietat Tuber Melanosporum. Servim trufa negra fresca, de primera qualitat, abans de les 48h posteriors a la seua recol·lecció. Disponible de novembre a març.

A Culla podeu comprar els nostres productes en la Casa Abadia (tenda de l’exposició “Pulchra Magistri” de la Llum de les Imatges), a través de la web www.gourmetmaestrat.com o per telèfon 633 144 083. Els encàrrecs a través de la web o telèfon, se serviran el mateix dia a domicili, en qualsevol punt de Culla.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
1
2
3
4
5
6
7
8
9