Turisme Culla

Culla és un lloc únic on s’entremesclen una part important de naturalesa, d’impressionants paisatges en l’estat més pur i salvatge, junt amb els vestigis encara latents d’èpoques passades, pròpies de les civilitzacions que li van aportar la seua història i identitat: prehistòrica, musulmana, templaria… Una identitat pròpia, que transfereix al municipi una atmosfera llegendària, quasi mística.

Un recorregut pels seus carrers i monuments ens transportarà i mostrarà la Culla més medieval i màgica: les ruïnes del Castell Àrab, el Graner del Comanadador també conegut com la presó, l’Església Parroquial del Salvador… Un trajecte replet d’històries sobre cavallers templaris i de llegendes d’amors impossibles entre cultures.

A més compta amb un gran nombre de cases i hotels rurals que la converteixen en una destinació idònia per a passar uns dies de vacances o realitzar una escapada de cap de setmana. L’estada propícia oblidar-se per un moment de la bullícia de les ciutats i gaudir de les múltiples activitats que ens ofereix: excursions per bells paratges, visites al Parc Miner del Maestrat, al Centre d’Interpretació Molí de l’Orde, degustacions de gastronomia i productes locals, etc.

Totes les persones que s’animen a acostar-se a aquesta joia de l’Alt Maestrat no quedaran indiferents en descobrir que un lloc tan especial es troba tant prop de casa.